Автобус од соништата – ѕирнете што сè има во него

0
120

Овој автобус од соништата, кој навидум не е ништо посебном кога ќе го гледате однадвор, во суштина е вистинска подвижна куќа на тркала со сите нишани.

Внатрешноста на ова превозно средство е така уредена, да ги содржи сите елементи од една семејна куќа за нормално функционирање во него.

Од кујна, до мини дневен престој, простор за камин, комплет уредена бања, спална и други куќни елементи – овој автобус со својот уникатен дизајн е живеалиште кое ги задоволува сите нормални потреби за еден куќен живот.