Банкноти од 500 евра се лепат кога Анастасија му ја пее „Кукавица“ на нафташ

0
80

Ќерката на Цецан, Анастасија Ражнатовиќ, му ја испеа „Кукавица“ на нејзиниот пријател, бизнисменот Драгослав Илиќ. Бизнисменот, кој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, е голем љубител на Србија, па во Белград дошол да го прослави роденденот со своите пријатели, пишуваат српските медиуми.

На снимката на која Анастасија го пее хитот од нејзината мајка, се гледаат наредени банкноти од 50 евра на хармониката, а во еден момент гостин вади и банкнота од 500 евра.