ВИДЕО: Девојка позираше со мајмун, а оддеднаш се најде во непријата ситуација

0
111

Девојка од Нов Зеланд, одлучила својот роденден да го прослави на Бали, но не ни сонувала дека поради едно нешто ќе стане позната и ќе ја има и во светските медиуми.

Имено таа го посетила засолниште за шумски мајмуни, но додека седела на клупата и позирала со нив се случило незгодна ситуација.

Мајмунот одеднаш одлучи, нејзиниот црн фустан без прерамки да го повлече надолу.