ВИДЕО: Кралот на нафтата втор ден слави роденден – врвот на естрадата ужива во луксуз и богата трпеза

0
113

Драгослав Илиќ втор ден по ред слави роденден во Белград. Тој се занимава со дистрибуција и продажба на нафта во Венецуела, а гости на роденденот се лица само од врвот на српската естрада.

На гала забавата дошла и Цеца со Анастасија, како и Вељко со вереницата. Тука биле и Џеј Рамадановски и Аца Лукас.

За забава на гостите задолжени биле Љуба Перучиќ и Александра Младеновиќ.

Погледнете: