(Видео) Нешто неверојатно се случи на фудбалски натпревар во Русија!

0
440

Исклучително интересна и необјаснива ситуација се случи во третата руска фудбаска лига.

Во краткото видео подолу ќе видите како играчот на Волгар, Роман Локтионов постигнува гол од слободен удар против Спартак во 17-та минута од мечот.

Шокантно е што во 2011 година истиот фудбалер постигнува потполно идентичен гол и тоа против истиот противник. И да биде уште поинтересно, голот го постигнува во истата минута.