ВИДЕО: Ражнатовиќ го прославија првиот роденден на Жељко, ваква забава уште не е видена на Балканот – погледнете кој сè присуствуваше

0
113

Семејството Ражнатовиќ неодамна го прослави 1иот роденден на Жељко, е екипата на „Папарацо лов“ сега објави снимки за тоа семејството се подготвуваше пред големата прослава.

Имено, екипата на „Папарацо лов“ го следеше популарното семејство. Прве беше Богдана Ражнатовиќ која замина на фризер, а потоа и останатите членови од Ражнатовиќ.

Цеца се појавила пред вилата, се поздравила со луѓето кои биле таму, па заминала во салон.

Потоа, се појавил и момчето на Цеца, Богдан Срејовиќ во друштво на неговата ќерка.

Инаку, по повод 1иот роденден на Жељко беше организирана прослава во еден ресторан, а на истата присуствуваа и голем број на познати личности.