ВИДЕО: Сакаше да се покаже пред девојките, но се посрамоти за сите пари

0
205

Младо момче виде група убави девојки како стојат и зборуваат, па сакаше да се докаже пред нив.

И тој се докажа, но докажа дека не е при здрав разум.

Тој скокна на метална ограда и се обиде да се избалансира , но му се случи нешто најлошо што може да му се случи на еден човек.