Виц: Лажен профил на Фејсбук

0
138

Направив лажен профил за да тестирам колку ми е верен мажот.

Тој ми пишува:

– Жена ми почина пред 3 години.

Му одговарам:

– Не тагувај! Наскоро ќе отидеш кај неа!