Виц: На љубовен состанок со инфлуенсерка

0
63

– Кај си бе брат те снема. Откако излезе со онаа јаката од Инстaгрaм, се изгуби. Како помина состанокот? Ја ќари ли?
– Остај брат, катастрофа…

– Е како така? Нели зборевме да ѝ кажеш дека дедо ти е многу богат?
– Ѝ кажав…

– И што се случи?
– Сега ми е баба…