Героски во 21 часот открива: Kои се петтемина на Заев кои ја менаџирале аферата „Рекет“

0
81

Новинарот Бранко Героски најавува дека во 21 часот ќе објави нови детали за аферата „Рекет“. Конкретно, новинарот вели дека ќе открие кои се петтемина на Заев кои ја менаџирале аферата „Рекет“, кој го собирал кајмакот и дали се знае каде се парите.