ГИ ОТЕПА! Слушнете и погледнете како Рики Џервејс му го плесна во лице на цел Холивуд

0
44

Комичарот Рики Џервејс кој оваа година беше водител на церемонијата за доделување на филмските награди „Златен глобус“ одржа воведен говор во кој распали по цел Холивуд, голем дел од актерите кои беа во салата и целокупната телевизиска филмска и сериска продукција. Прославениот комичар во говорот не штедеше никого. Не се штедеше да го каже своето мислење и тогаш кога неговите колеги започнаа да му дофрлаат и свиркаат од публиката.