Грдо е да се става едно девојче во политички контексти

0
51
22, November, 2018, Belgrade - Concert of Aco Pejovic held in Stark arena. Anastasija Raznatovic and Svetlana Raznatovic - Ceca. Photo: Antonio Ahel/ATAImages22, novembar, 2018, Beograd - Koncert Ace Pejovica u Stark areni. Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Анастасија Ражнатовиќ постигна голем успех со својата втора песна, која стана број еден дури и во Хрватска. Нејзината мајка, популарната Цеца Ражнатовиќ, во емисијата „Премиера“ истакна дека нема место за омраза и дека е горда што нејзината ќерка стана популарна во бившите југословенски републики.

Грдо е да се става една млада девојка, девојче во тие контексти со политиката. Драго ми е што е број еден на листите во бившите југословенски републики. Ние шириме љубов“, изјави Цеца.

Анастасија додаде:

Многу сум горда и драго ми е, како што кажав за нивната телевизија, во музиката не постојат предрасуди и бариери.

Извор: Story.rs
Фото: ATA Images