Груевски: За да се признае туѓата вредност, треба да се има и сопствена

0
70

Поранешниот лидер на ВМРО-ДПМНЕ, Никола Груевски на Фејсбук напиша мудра мисла од Артур Шопенхауер, над споделен текст за СДСМ и објекти кои владеачката партија не ги ставала во употреба, поради како што се наведува фрустрации.

„За да се признае туѓата вредност, треба да се има и сопствена“, напиша Груевски.

Извор: press24.mk