Елмас има GPS навигација во копачките – повторно покажа неверојатна мајсторија

0
233

Ако некој мисли дека среќата беше пресудниот фактор за неговиот фантастичен мајсторски потег во Неапол пред две недели, Елмас истиот и тоа од многу потешка позиција го повтори и во Скопје.

Еве го и погодокот од Неапол.

Извoр: taratur.mk