Здрава исхрана: Што да јадете за сила и енергија?

0
245

Здравата исхрана е основата во напорите да водите поздрав живот, да стекнете здрави навики на живеење, вежбање и баланс на телото и духот.

Без разлика кои се вашите фитнес цели, храната игра голема улога во нивното остварување.

Во ова видео на Fit Father Project – Fitness For Busy Fathers, Ентони Балдузи зборува конкретно за храната што ќе ви даде сила и енергија.