Ирина Шајк со провокативна фотографија веднаш по раскинувањето со Бредли Купер

0
74

Како што можеби сте забележале, освен ако не сте премногу зафатени, Бредли Купер и Ирина Шајк се разделија. Очигледно Ирина го откачи, а сега таа веднаш стана актуелна на Instagram со провокативна фотографија каде што можеме да го видиме нејзиниот задник.