И коските на Гоце вратете им ги, зошто и онака овде се превртува човекот

0
66

Челниците од бугарската влада, според кои доколку не се изнајде договор за Гоце Делчев меѓу Македонија и Бугарија, поточно, доколку македонскиот револуционерен деец не се прогласи за Бугарин, ќе ни го стопираат патот кон ЕУ и НАТО.

На ваквите изјави бурно реагираше македонската јавност.
Јас стварно не разбирам, како може еден Гоце да биде пречка за вашите ‘европски’ идеали… давајте го и него и ајде веќе еднаш ова опШество киниса час поскоро накај Европа !!!

П.С. И коските вратете им ги, зошто и онака овде се превртува човекот, напиша водителот Димитар Атанасовски.