Каракамишева: Aли Експрес” министерот ги обвинува сензорите?! Абе државата ни стана “Али” тој за сензорите се фати!

0
76

“Aли Експрес” министерот ги обвинува сензорите?!

Биле од “Али Експрес”¿?¿

Абе државата ни стана “Али” тој за сензорите се фати!

Демек фејкале загаденост.

Како онаа старата “не гледај што (не)правам (не верувај во носот кога дише отрови), слушај го “Али” што збори”.