Конкурентот на Џејсон Статам се вика Давид: Го повтори предизвикот на актерот и стана хит во светот (ВИДЕО)

0
100

Снимката како познатиот актер Џејсон Статам одвртува тапа на шише има веќе 17,5 милиони прегледи на неговиот Инстаграм профил.

„Ама Стејтам отвара шише виски, а Давид, обично момче од Ростов на Дон во предизвикот #bottlecapchallenge отвара шише минерална вода“, пишуваат корисниците на руските социјални мрежи.

И уште велат: „Немој да бидеш како Статам, угледај се на Давид!“

Погледнете и оценете кој е подобар: