Кој би читал покрај ваква глетка? Од огромните гради на Нивес Целзиус и новогодишната честитка „паѓа во вода“ (фото)

0
101

Нивес Целзиус (38) ја крена температурата на Инстаграм со провокативна фотографија, честитајќи им ја на своите следбеници за Нова Година.

Со оглед на тоа што Нивес е позната по тоа што е многу екстравагантна и темпераментна личност, таа на свој начин им честиташе на своите придружници за влез во 2020 година.

Нивес позира пред објектовот, додека во преден план се нејзините бујни гради кои кипат од фустан со деколте до папокот.

ФОТО:НИВЕС ЦЕЛЗИУС/ИНСТАГРАМ

„Среќна“, напиша Нивес во насловот на фотографијата со емотикон срце, чститката беше куса, но и да напишеше нешто повеќе, тешко кој би прочитај покрај ваква глетка.

ФОТО:НИВЕС ЦЕЛЗИУС/ИНСТАГРАМ

„Што не се сликаш без овој фустан кога веќе гледаме скоро сè?“, беше само еден од коментарите под објавата на Нивес.