Кралски појадок: Сендвич со кременадла, јајце и кашкавал

0
123

Ова е вистински кралски појадок со кој може да ги изненадите сите во недела наутро: богат сендвич со месо од кременадла, топен кашкавал во омлет, среде две тазе, меки лепчиња.