К-15 пред времето: Урнебесен скеч „Нема во Европа“ (ВИДЕО)

0
139

Во стилот на Симпсонови кои ја претпоставуваат иднината преку скечови, така и македонските незаборавни хумористи од К-15 многу оддамна направија скеч кој соодвествува, односно е многу блиску до случувањата денес во Македонија поради недобивањето на датум за отпочнување на преговори со ЕУ.

Погледнете за што станува збор: