Легендарното видео на кое Боки 13 и Саше Политико се прават партал

0
366

Бојан Јовановски, алијас Боки 13 скоро дваесет години ја бранува Македонската јавност со своите јавни настапи и постапки.

Тој најпрво беше водител, па пејач, па учесник во реални шоуа. Боки никогаш не се изјасни на која популација припаѓа и покрај неговиот стајлинг и однесување.

Едно од најгледаниоте негови настапи, беше во емисијата на Саше Политико, во која и двајцата не се штедеа од ,,сочни” епитети, кои ги упатуваа еден на друг

Погледнете го видеото: