Македонската манекенка се соблече и легна на пари (ФОТО)

0
68

Македонската манекенка Емилија Розман за потребите на снимањето на видео спот за песна на групата „ДНК“ се соблече скроз гола.

Таа објави фотографија од снимањето на спотот, на која се гледа дека е целосно гола, а интимните делови ѝ се прекриени со пари.

Фотографијата веднаш собра стотици лајкови.