Макрон: Вашата земја заслужува да ги почне преговорите без одложување!

0
106

Вашата земја заслужува да ги почне преговорите без одложување, Ова францускиот претседател Емануел Макрон вечерва лично му го поорача на премиерот Зоран Заев во Париз.

Вечерва Заев е на вечера со францускиот претседател. повеќе детали од средбата се очекуваат наскоро.