Марјана Станојковска во кралско издание на Виенскиот бал во Скопје

0
76

Викендов, во Скопје, се одржа 20. издание на ексклузивната манифестација Виенски бал.

На овој престижен настан, меѓу другите присутни, беше и славната македонска убавица и водителка Марјана Станојковска.

View this post on Instagram

Golema blagodarnost do mojot tim @idteam.hairbar @helenadia_makedonija @atelje.forever ❤️❤️❤️ Vienski Bal -Skopje #vienskibal #vienskibal2019

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

View this post on Instagram

Под покровителство на Амбасадата на Р.Австрија во Македонија, а во организација на Здружението за културна соработка “Јохан Штраус” се испишува уште еден “Виенски Бал” во Скопје. И оваа година Виенскиот Бал има хуманитарна нишка.Имено дел од средствата од продадените билети и сите средства собрани од продадените инстант лозови од штандот на Државна лотарија на Македонија ќе бидат наменети за Здружението на лица со параплегија и квадриплегија “Без ограничувања” . . . Wearing dress by @atelje.forever @helenadia_makedonija @idteam.hairbar @drzavna_lotarija_na_makedonija #vienskibal #vienskibal2019

A post shared by MARJANA STANOJKOVSKA (@marjanamay) on

Марјана беше облечена во раскошна црвена креација, стилски надополнета со блескава тијара за кралски изглед на убавицата.

Извор: taratur.com