Мицкоски: По 4 години власт и безброј лажни ветувања за нова, вака изгледа амбулантата во Ѓорче Петров 2 (ФОТО)

0
66

„Ние сме сериозна земја, имаме пари, ќе си платиме…” – Зоран Заев, 18.01.2021

Погледнете како изгледа амбулантата во Ѓорче Петров 2, по 4 години власт и безброј лажни ветувања за нова, пишува лидерот на ВМРО-ДПМНЕ Христијан Мицкоски.