Монструми: Екипата на Веља невоља на мајка ѝ праќала слики од убиениот син

0
568

Претседателот на Србија Александар Вучиќ отри нови детали за кланот на Велимир Беливук. Тој вели дека покрај жртвите не биле поштетдени и нивните семејства.

Тие убија многу многу луѓе. На мајката на еден од убиениот и праќале слики на маскакрираниот син. Дали имате предвид за какви монструми се работи-објасни Вучиќ.


Вучиќ смета дека двата клана, Кавачкиот и Шкаљарскиот клан се увезени од една соседна земја и оти мора да се борат од нивните „експозитури“ во Србија.