Најнова интерпретација на актерот Сашо Тасевски: “Љубави-Бојко”

0
240

Актерот Сашо Тасевски со ведар дух и расположение на фејсбук посвети една своја песна на некој Бојко кој го нарекува “Љубави”.

За кој точно Бојко станува збор не знаеме, но ваквата јавна посвета на песна е сведок дека станува збор за нешто “врло-веома жешко” штом му треба море да се лади летово.