На Бајага му се слошило по примање на вакцина против коронавирус: Се чувствувам лошо, имам реакција

0
86

Бајага откри дека не се чувствува најдобро откако примил вакцина против коронавирус.

Музичарот не даде детали за неговата моментална здравствена состојба, но кратко рече дека не се чувствува добро.

-Се чувствувам лошо, ја примив вакцината и имам реакција, рече Бајага.