На повидок нова свадба

0
101

Јелена Карлеуша за време на новогодишниот настап испрати порака до својата колешка Наташа Беквалац.

Познато е дека двете се добри пријателики, и дека Наташа зад себе има три брака, а Карлеуша го искористи ова за да се пошегува со неа.

„Сакам осум сопрузи да имам, осум години да трае свадбата“, напиша таа на приказната, означувајќи ја Бекавалац.

ФОТО:НАТАША БЕКВАЛАЦ/ИНСТАГРАМ

Кога шегата е на страна, Наташа во 2020 година е сигурна дека не смее да направи ниту една грешка кога се мажите во прашање, поради се она што и се случуваше во турбулентниот брак со Лука Лазукиќ со кој се разведе поради насилство.