Неделковски: Македонија се брани на секој чекор, со секоја дума, насекаде…

0
187

Македонија се брани на секој чекор, со секоја дума, насекаде…

…”Македонски новинар Миленко Неделковски, за кога, како каже, не постоји Северна Македонија, већ Република Македонија, јер је народ на референдуму тако одлучио”…

Фејсбук објава на Миленко Неделковски кој во прилог ги објави и овие два извадока од интервјуто за српската новинска агенција “Спутњик“.