Несекојдневен поглед во вулканот Масаја во Никарагва

0
113

Истражувачот Фил Кеган влегува длабоко во „жешкото срце“ на еден од најпознатите вулкани во светот, Масаја во Никарагва.

Оваа специјална мисија ја проследи екипа на National Geographic и проектот дава можност да се ѕирне во „темпираната бомба“ Масаја, еден од вкупно 19 вулкани во Никарагва.