Не е фаворит: Доколку се обложите дека „Медена земја“ ќе добие Оскар за 50 денари ќе добиете 1250

0
58

Регионаланата обложувалница „Моцарт“ ги објави квотите за овогодинешниот Оскар.Она што за нас е најинтересно е колкави се шансите „Медена земја“ да добие Оскар. Според обложувалниците тие не се големи. Па така коефициентит за „Медена земја“ да добие Оскар е дури 25.

Во обложувалнички речник тоа значи дека не му се даваат големи шанси. Односно за 50 денари би можеле да заработите 1250. Прв фаворит е фимот „Паразит“ со коефицент 1,05.

Извор: република.мк