Николова-Буџаку од Шарена револуција: Филипче нема пари за домашните, а странските лекари ги плаќа по 4000 евра

0
153

Читајте ФОКУС, Филипче нема пари за домашните лекари, а странските ги плаќа и по 4.000 евра, напиша Мери Николова Буџаку.

–Многу жално ни е здравството а уште пожален ни е министерот 🙁 нема тендер за лекови повеќе од пола година за лицата со ретки болести. Каде се парите?, напиша Буџаку на својот Фејсбук профил.