Ниту една пејачка не би го сторила ова: Едита ја објави најлошата „блам фотографија“, може да се види секоја несовршеност (ФОТО)

0
57

Мрачен ден и вишок на слободно време локалните јавни личности честопати го користат за комуникација со обожавателите, што Едита Арадиновиќ (27) го стори за нас во текот на ноќта.

Таа одговори преку Инстаграм, на прашања од следбеници, како и на неколку предизвици, а еден од нив беше да ја објави нејзината „блам“ фотографија.

Таа тоа го стори, искрено и спонтано како и обично, и кога ќе ја видите фотографијата, ќе ви биде јасно зошто повеќето нејзини колеги не би го сториле тоа.

Едита е на сликата без шминка, на плажа, го фотографираше лицето одблизу, а има и подбрадок која е направена поради позата која ја направила.

Фотографијата очигледно е направена за време на нејзиниот неодамнешен одмор во Дубаи, пред одеднаш да биде офарбана во црно.