Она кога пијана другарка на невестата се фрла по бидермаерот на свадба: „Ќе се омажиш ОК е“ (ХИТ ВИДЕО)

0
185

На свадбените прослави особено оние на Балканот секогаш има по некој интересен лик кој е поднапиен, весела сваќа, роднина од трето колено кој пука сеир и што уште не…

Најинтересниот дел на свадбата секогаш се обичаите и верувањата кои не секогаш мора да бидат точни…

Па така и оваа девојка која се фрла по бидермаерот иако не го фати, сепак легендата вели дека и она еден ден ќе се омажи…

Иако не е во Македонија, оваа ситуација исто како да е кај нас 🙂