Панчевски: Шминка пред народот, палење и гасење на ниски страсти на власта!

0
176

ШМИНКА ПРЕД НАРОД ПАЛЕЊЕ И ГАСЕЊЕ НА НИСКИ СТРАСТИ НА ВЛАСТА!

Ниту ќе биде разрешена ниту некој тоа нешто сериозно го сфаќа, другарчињата од комитетот тоа добро ќе го спакуваат, но за малце нема да помине, а оние во притвор и затвор ќе мислат ах има Закон и правда, е тоа се тие комитетски одлуки. Плус демек овие “разрешувачиве” покренале постапка еднаш и тоа демек во нивните глави ќе остане затворено прашање за сите времиња.

Мало морген, животот е долг, годините иако брзо проаѓаат, неволјата чука кога најмалку очекуваш!

Колку многу претставки за еден судија!

Фејсбук објава на судијата и поранешен претседател на Основниот суд Скопје 1,

Владимир Панчевски