Пендаровски: Откако влегов во политиката, преку ноќ им станав поубав на девојките

0
46

Откако почнав да се занимавам со политика, преку ноќ им станав поубав на девојките, откри кандидатот за претседател Стево Пендаровски во емисијата „Еден на еден“.

-Во 1996 година првпат се по јавив на државната телевизија, тогаш и немаше многу приватни.

Тоа беа почетоците кога влегував во политичкиот живот. За жал, тогаш нагло станав популарен кај девојките, одговори Пендаровски на прашања поврзани со неговата младост.