Севиќ во љубовен триаголник: Данијел ја изневерувал со поранешната на Лукас!

0
86

Љубовната драма на Ана Севиќ не стивнува ниту во 2020 година. Имено пејачката и водителка ја завршила својата двегодишна врска со Данијел Недељковиќ и тоа наводно поради Јована Дорошки, поранешната партнерка на Аца Лукас.

Според сознанијата, Севиќ дознала дека Данијел и Јована се гледаат дав месеца, а потврда за тоа добила во последните денови од старата година кога новопечениот пар наводно го фатила на дело.

Откако му пружи на Данијел нова шанса, Ана добила информација дека Данијел и Јована се гледаат. Во прв момент не можела да поверува, но пријателите ја увериле дека е вистина и дека Данијел веќе и не ја крие врската со Јована. Само неколку дена пред Новата година и јавиле дека во ресторанот во кој таа седела, седи и Данијел со Јована и дека и самата може да ги види. Ана веднаш се упатила таму и седнала на нивната маса. Данијел збунето ја прашал што прави, а таа му рекла: Дојдов да видам што правите! Буквално целиот ресторан гледал во нив. Јована се собрала и излегла поради сцената која настанала. Драмата меѓу Данијел и Ана дури тогаш настанала. Ана му кажала се во лице и му рекла дека веќе не сака да го види!

Извор: република.мк