Се вика Алекс Коладо, игра за Барселона В и прави попара од противничката одбрана

0
232

Типчево прави растур во противничкиот шеснаесетник и ги прави попара противничките одбранбени играчи со потези кои многу наликуваат на оние од Меси, но се многу поатрактивни и поимпресивни. Алекс Коладо на дело – повелете.