Се ,,загреа стариов‘‘ ама добра финта му направија(видео)

0
139

Сите сакаат добра забава и убави женски , но како одминува времето не оддава и снагата.

Сепак има некои луѓе кои му пркосат на времето , односно ,се држат‘‘ достоинствено.

Така е и со овој постар маж кој е отиден на забава и добра музика, а се разбира таму има и убави женски. Тој фати добар ритам со пеачката и таа почна да игра и да пее околу него, а тогаш…