Се огласи Гордана Јанкулоска и објави фотографија

0
59

Поранешната министерка за внатрешни работи Гордана Јанкулоска се огласи на социјалните мрежи откако се појавија информации дека наводно е во бегство по потврдата од Врховниот суд за издржување затворска казна.

-Нема потреба од спектакли, опсада на зградата во која живеам, вознемирување и претресување на соседите. Ако некој ме бара јас сум дома и на крај памет не ми паѓа некаде да бегам. Ништо не е поскапоцено од секој момент поминат со семејството, напиша Јанкулоска на Фејсбук.