Се повмровчи Манулаќ

0
62

Химната на ВМРО-ДПМНЕ, „Нешто ќе те питам, бабо“ и „Слушам кај шумат шумите“ кои ечеа на прес-конференциите на Костадин Костадинов пред седиштето на ВМРО-ДПМНЕ, или пак селфито со девојката од подмладокот на ВМРО-ДПМНЕ пред штабот на Гордана Силјановска – Давкова предизвикале сериозен куршлус во неопитната глава на младиот портпарол на СДСМ.

Фото доказ за да се уверите.

Извор: republika.mk