Силјановска: Вработете го во Сител Пендаровски, уште таа функција му недостасува во биографијата

0
56

Професорката Гордана Силјановска Давкова во претседателската дебата на Сител телевизија во повеќе наврати истакна дека таа лично, како и нејзиното семејство, биле мета на медиумско оцрнyвaњe за време на претседателската кампања како и референдумската кампања кога таа лично беше една од најгласните експерти против промена на името.

Пендаровски ваквите тврдења не можеше ниту да ги ислуша, па професорката итро му одговори, дека уште водител во телевизија Сител не бил во својата кариера, па само уште тоа му недостасува во биографијата.

-Ве молам, моето семејство самата јас… Ве молам. Вработете го во Сител затоа што уште таа функција му недостасува во биографијата.

Не може тој да ја води емисијата, посочи Силјановска Давкова.

Извор: republika.mk