Синот на Мицкоски стана полуматурант, од септември предизвик ќе му биде гимназијата „Орце Николов“

0
249

Помина како убав сон. Како вчера да беше кога заедно го слушнавме првото училишно ѕвоно, а денес славиме полуматура. Честитки синко! Од септември нов предизвик, скопската гимназија Орце Николов!