Сите знаеме како Драгана Мирковиќ пее турбо-фолк, но погледнете како се снајде со рокенрол (ВИДЕО)

0
102

За српската фолк дива Драгана Мирковиќ, ретко кој нема слушнато.

Таа е една од најпознатите турбо-фолк ѕвезди на Балканот. Додека ужива во луксузот на одмор, беше принудена и да се докаже во други води.

Современите „рокенрол маријачи“ дојдоа и до масата на Драгана, мислејќи дека ќе ја фатат неспремна,ама…

Очигледно не знаеле на кого налетале!