Снегот ги направи првите проблеми во Македонија: Во моментов има заглавени камиони на стража! (ФОТО)

0
52

Прогнозите за снег конечно се остварија во Македонија.

Во овие моменти на превојот Стража врне снег, додека според фотографиите на социјалните мрежи веќе има и заглавено камиони.

Снегот инаку за на повисоките места е најавен за во текот на денот и ноќта, додека замрзнат дожд и снег на пониските места се предвидува за во текот на ноќва.

Извор: курир.мк