Советникот на Заев со навреди кон Ромите во Пепелиште

0
166

Откако на социјалните мрежи се појави видео во кое патниците кои стигнаа од Австрија и синоќа беа сместени во Пепелиште се жалеа на условите речиси сите медиуми ја објавија информацијата.

Советникот на Заев во коментарите со навреди кон Ромите.