Тасевски: Во 2022 ВМРО пак доаѓа на власт, зa тоа никој не ви е виновен, сами си ги вративте

0
41

Значи во 2022 пак ВМРО доаѓа на власт на вонредни избори.

Откако сега ќе го лапнат Скопје на локалните, прогнозира актерот Сашо Тасевски, кој на власта им порача дека „ќе го јадат баги“.

Никој не ви е виновен. Ниту јас ниту било кој друг.

Сами си ги вративте со вашето цирузантско владеење.

И ќе го јадете бајги. Така се шепоти.